Gaudir d'un jardí en la meva terrassa…..

 
El césped artificial para áticos, es la solución definitiva para nuestra terraza. En muchas ocasiones, es la parte olvidada por las empresas de construcción a la hora de apostar por materiales de calidad dentro de nuestro hogar, estos apuestan por suelos o terrazos básicos, realizan pendientes exageradas para el desagüe de las lluvias que afean la estética de nuestra vivienda, todo esto lleva a que le demos menos uso a una parte tan importante de nuestro hogar.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en WhatsappCompartir en Whatsapp
La gespa artificial per a àtics, és la solució definitiva per a la nostra terrassa. En moltes ocasions, és la part oblidada per les empreses de construcció a l'hora d'apostar per materials de qualitat dins de la nostra llar, aquests aposten per sòls o terratzos bàsics, realitzen pendents exagerats per al desguàs de les pluges que enlletgeixen l'estètica del nostre habitatge, tot això porta al fet que li donem menys ús a una part tan important de la nostra llar.
El somni de tenir un jardí en el teu pis no és tan difícil de complir, en  només un dia podràs donar un gir complet a la teva terrassa, instal·lant gespa artificial. Contemplar des de l'interior de la teva casa, el verdor de la gespa de la terrassa aporta amplitud, frescor i comoditat a la teva balconada o terrassa.

Una vegada que prenguem la decisió d'instal·lar gespa artificial, ens poden sorgir alguns dubtes sobre drenatge, neteja o manteniment que intentaré resoldre en poques paraules.

La gespa artificial en primer lloc no afecta al drenatge que tingueu en la terrassa abans de la seva instal·lació, atès que mitjançant el seu sistema de forats de drenatge l'aigua discorre per sota de la gespa per desembocar en els embornals que tingueu, sempre aconsellem deixar unes finestres en forma d'O on coincideixi l'embornal, per permetre el seu accés per a possibles desatascos.

D'altra banda per a la seva neteja s'aconsella, si l'espai no és molt gran, realitzés amb una simple aspiradora o petit rasclet. També podem netejar restes de menjar amb sabons neutres o netejadors de gespa artificial, l'aigua també és aconsellable sempre que no siguin aigües dures o aclalinas que puguin deixar incrustacions de calç en les seves fibres.

Per ultimo el seu manteniment és molt senzill, a part de la neteja esmentada, es recomana raspallar amb escombra tipus escombrariaire  a contrapèl en tota la superfície, posant especial incapié  a les zones de molt pas o en la part inferior de taules, és a dir a les zones que mes sofreix pel  calcigament,  per minimitzar la diferència de verticalitat de les seves fibres amb la resta de la instal·lació.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...