Instal·lació de gespa artificial

 
Instalación de cesped artificial en Baix Llobregat y Barcelona
El procés d'instal·lació comença avaluant el seu jardí o terrassa i prenent les mesures oportunes per a realitzar un pressupost ajustat a la seva mesura.
 
Una vegada aprovat el pressupost es rebaixa el terreny (si fos necessari) i s'emplena amb pedra picada per a un millor drenatge o bién es remou la capa vegetal si el terreny ja és optimo per a la instal·lació.

A continuació s'estenen els rotllos de gespa, ajustandolos a les vores del terreny i retallant arbres i detalls paisagísticos

Tots els talls i juntes es preparen per al seu posterior pegat amb una junta especial crida geotèxtil i una cola antihumitat que dissimularà qualquier unió.

L'últim pas és emplenar la base de la gespa amb sorra de sílice i raspallar i anivellar amb una maquina especial motoritzada que al mateix temps aixeca el pèl creant una sensació a la vista i al tacte idèntica a les de la gespa artificial.

Capa superior de farciment: (opcional). Es pot afegir una capa de farciment ja sigui de cocopet o en geofill recreant així el fons de gespa natural. Només cal raspallar-ho una vegada afegit.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...