Dissimular les juntes en la instal·lació de gespa artificial

 
Recordando viejos tiempos vamos a ir dando semana a semana consejos e ideas para sacar el máximo partido a el césped artificial y su instalación. No podemos dudar que este material está de moda y se ve cada vez en mas lugares y objetos, ya sea para cubrir necesidades o simplemente para decorar. Queremos que vuestra experiencia con el césped sea cada vez mas satisfactoria y esto no solo parte de la elección de un producto de calidad, sino de otros muchos factores que os iremos descubriendo poco a poco.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en WhatsappCompartir en Whatsapp
Recordant vells temps anirem donant setmana a setmana consells i idees per a treure el màxim partit a la gespa artificial i la seva instal·lació.
No podem dubtar que aquest material està de moda i es veu cada vegada en mes llocs i objectes, ja sigui per a cobrir necessitats o simplement per a decorar. Volem que la vostra experiència amb la gespa sigui cada vegada mes satisfactòria i això no sols part de l'elecció d'un producte de qualitat, sinó de molts altres factors que us anirem descobrint a poc a poc.
El primer truc que us ensenyarem aquesta setmana és, com aconseguir que no es notin les juntes en realitzar una instal·lació. Això és summament important,  podem instal·lar una gespa de gamma alta amb unes juntes mal presentades i deslluir per complet el material. Per a això hem de fixar-nos en la galga, que és la separació ens repunt i repunt que veiem en la part posterior de la gespa o backing. Cada fabricant utilitza una galga o separació diferent i en el seu moment us explicaré que avantatges i desavantatges té l'una i l'altra.

Quan realitzem una instal·lació de gespa artificial haurem de fer una cosa molt senzilla que és sanejar (tallant al llarg amb el cúter ) les parts que anem a unir, aquest tall ho intentarem deixar el mes pegat possible al repunt en tots dos draps. D'aquesta manera quan els ajuntem per al seu posterior pegat, intentarem deixar el mateix espai que havíem observat  en la galga, d'aquesta manera la sensació serà com si  la gespa estigués  cosida com un drap continu, sense juntes. Per cert, si el que volem és corregir una separació excessiva una vegada pegat, podem treure d'un altre drap un o dos repunts de gespa al llarg i pegar-ho amb cura en la junta separant bé les fibres perquè no es taqui de cola.

Així de senzill i efectiu al mateix temps.

I ja sabeis el llibre gros ensenya, el llibre gros entreté i jo et dic content…….fins a la setmana que ve.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se





... ...