Novetats en parcs infantils

 
Porque nuestros niños son lo primero, los parques infantiles en los que juegan están reglados por distintas normativas que velan por su seguridad. Estas normativas hacen referencia al vallado, los juegos y por supuesto las  superficies sobre las que se ubican estas zonas de recreo. En este último aspecto siempre nos habíamos encontrado zonas con tierra o hierba natural, pero estaban deterioradas por el uso intensivo y dejaron de cumplir la normativa de caídas.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en WhatsappCompartir en Whatsapp
Perquè els nostres nens són el primer, els parcs infantils en els quals juguen estan reglats per diferents normatives que vetllen per la seva seguretat. Aquestes normatives fan referència al clos, els jocs i per descomptat les  superfícies sobre les quals se situen aquestes zones d'esbarjo. En aquest últim aspecte sempre ens havíem trobat zones amb terra o herba natural, però estaven deteriorades per l'ús intensiu i van deixar de complir la normativa de caigudes.
D'altra banda ens trobem els parcs amb “xinesos” és a dir graves, molt divertides per a ells, al mateix temps que incòmodes i perilloses.

En tercer lloc farem referència als parcs amb base de cautxú, ja sigui realitzat insitu, l'anomenat cautxú continu, fixat mitjançant un compòsit de resines que permeten dibuixar diferents formes i colors i el cautxú en  llosetes, aquesta última per cert la forma més econòmica i amb menor vida útil. Aquests materials encara que molt estesos no ha deixat de ser polèmics, la seva cristal·lització produïda pels raigs solars que ho endureixen, fan que deixi de complir amb la seva principal funció, esmorteir les caigudes dels nostres nens, això està reglat per la normativa HIC sobre caigudes. Aquesta normativa mesura l'altura crítica de caiguda segons la dimensió del joc en concret, limitant a més  la superfície perimetral de seguretat a cobrir.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se





... ...